Ciutat

Can Puiggener denuncia episodis d’incivisme i un abandonament del barri

Els veïns aprofiten per reclamar la policia de barri per garantir la seguretat

Les tanques del Centre Cívic, al carrer Archidona, malmeses / D.S.

Rodes punxades, vidres trencats i mobiliari urbà destrossat. Amb aquest paisatge s’ha llevat el barri de Can Puiggener durant un mes sencer. Els veïns han denunciat episodis d’incivisme repetits que “generen malestar al barri”. És per això que tornen a reclamar una reivindicació que fa anys porten al consistori: la policia de barri.

“Hi ha destrosses que es poden arreglar amb una mica de voluntat política i pocs diners”, proposa Manuel Corral, president de l’Associació de Veïns de Can Puiggener. Es refereix a les tanques de ferro que delimiten la pista del Centre Cívic, que fa més d’un mes que estan trencades. “Hem utilitzat brides per aguantar l’estructura, però no és gens segur i representa un perill pel vianant”, denuncia un dels veïns, Teodoro Montero.

Des de l’associació de veïns no entenen per què no s’ha arreglat la destrossa, que consideren de fàcil resolució, i parlen de “boicot” al barri. “Estem completament abandonats, només cal passejar-s’hi i veure l’estat de degradació del barri”, lamenta Mauricio Soler, un altre veí.

A l’espera de respostes

Els veïns esperen una resposta imminent per part del consistori. “Coneixem les persones que produeixen aquests actes incívics, podríem parlar amb ells, juntament amb Mossos d’Esquadra i Policia Municipal i trobar solucions conjuntes”, proposa Corral.

Comentaris
To Top