Vallès

Els Mossos detenen a una persona que intentava robar a una casa de Sant Cugat

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra / D.S.

Els Mossos d’Esquadra van detenir a un home de 37 anys per robatori amb força en grau de temptativa. Segons ha informat la policia catalana, aquesta persona estava realitzant treballs de fusteria a una casa de Sant Cugat, quan va decidir saltar a la casa del costat per intentar robar.

Un veí va presenciar els fets i va trucar al 112. El lladre es va veure sorprès i va tornar immediatament a la casa del costat, on va ser detingut per una patrulla dels Mossos d’Esquadra. A aquesta persona se l’imputa un delicte de robatori amb força en grau de temptativa. Va passar a disposició judicial aquest dimecres i va quedar en llibertat amb càrrecs per ordre del Jutjat de Guàrdia de Rubí.

Comentaris
To Top