Ciutat

El PSC reclama que l’Ajuntament lideri les solucions per a facilitar l’arribada d’Amazon a Barberà

Farrés, en una imatge d'arxiu / LLUÍS FRANCO

El PSC presentarà una moció al ple d’aquest mes de febrer sobre l’arribada d’Amazon a Barberà, en un solar que toca amb Sabadell pel polígon de Can Roqueta.

Els socialistes estan preocupats per la congestió que pugui suposar l’arribada del gegant del comerç electrònic, i reclamen a l’Ajuntament de Sabadell que lideri “l’exigència de solucions” als problemes de mobilitat que puguin sorgir tant a la B-140 que connecta amb Santa Perpètua i des de l’AP-7.

La moció reclama quatre punts. A part del lideratge sabadellenc, reclamen al govern local que “se sol·liciti a l’Ajuntament de Barberà els estudis i plans de mobilitat i de capacitat de l’actual carretera B-140, així com d’altres infraestructures projectades”. També volen que l’Ajuntament realitzi un estudi d’impacte a la mobilitat en els accessos a Can Roqueta i Torre-Romeu, a més de solucionar els problemes d’enllumenat a la zona.

Finalment, demanen que l’alcalde, Maties Serracant, i el delegat del Govern a Barcelona, Juli Fernàndez, “exigeixin a la conselleria de Territori que revisi d’ofici la Modificació Puntual del Pla Parcial de delimitació del polígon Can Rabella”.

Comentaris
To Top