Oci i cultura

Mans Unides celebrarà la seva Gran Gala Solidària el 30 de novembre

L’acte estarà presentat per Laura Rosel i hi participaran entitats musicals com l’OSV, Sabadell Sardanista o els Amics de l’Opera

Imatge del concert solidari de Mans Unides, el novembre del 2018 / D. S.

La Gran Gala Solidària de Mans Unides Sabadell, organitzada conjuntament amb Càrites, se celebrarà al Teatre de La Faràndula el dissabte 30 de novembre. L’acte commemora el seixantè aniversari de Mans Unides a Sabadell. La venda d’entrades s’iniciarà el proper 1 d’abril i els beneficis de la gala es destinaran als projectes de Mans Unides Sabadell i Càrites Sabadell.

La Gran Gala Solidària aplegarà les entitats culturals de música, cant i ball més destacades de Sabadell. Participaran el Cor d’Amics de l’Opera de Sabadell, el Cor Cants al Vent, el Cor Catasons, el Cor d’Acords, Esbart Sabadell Dansaire, Escoles de Dansa Mònica Escribà, Sabadell Sardanista (Colla Sabadell) i l’Orquesta Simfònica del Vallès. També col·laboraran Sergio Dalma, Jordi Boixaderas i Sergi Mateu i serà presentat per la periodista Laura Rosel.

Fotografia de la reunió dels grups participants a la Gala Solidària, a la seu de Mans Unides de Sabadell / CEDIDA

Comentaris
To Top