Ciutat

El sabadellenc Gabriel Rufián es perfila com a cap de llista d’ERC a les eleccions generals

Rufián, en una imatge d'arxiu a Sabadell / ÓSCAR ESPINOSA

El diputat d’ERC al Congrés Gabriel Rufián es perfila com a cap de llista d’ERC a les eleccions espanyoles del 28-A, segons ha avançat Catalunya Ràdio i han confirmat a l’ACN fonts del partit. Així doncs repetiria al capdavant de la llista com en les passades eleccions del 20 de desembre del 2015, en què va fer tàndem amb Joan Tardà com a número 2, i en les posteriors del juny del 2016, després que en les primeres fos impossible formar govern.

En la roda de premsa posterior a l’executiva d’ERC d’aquest dilluns, la portaveu del partit, Marta Vilalta, ha confirmat que s’estan explorant possibles acords amb el sector d’Elisenda Alamany, que la setmana passada va abandonar Catalunya en Comú – Podem , de cara a les eleccions espanyoles i també “a mitjà i llarg termini”.

Comentaris
To Top