Publicitat
Ciutat

La TUS crea la L14 per ampliar la connexió amb el polígon de Can Roqueta

Un autobús híbrid de la TUS, en una imatge d'arxiu / LLUÍS FRANCO

El 18 de març Transports Urbans de Sabadell (TUS) posarà en marxa la nova línia L14, que donarà una "cobertura completa a Can Roqueta", segons el regidor d'Espai Públic, Xavier Guerrero. La nova línia serà la continuació de l'eix que formen les línies 4 i 44, que al Taulí continuaran com a L14 i un cop hagi completat el recorregut tornarà a ser la 44. La freqüència de pas serà de 30 minuts.

El nou recorregut permetrà que totes les empreses de Can Roqueta tinguin una parada a 300 metres com a màxim, i per a aconseguir-ho se'n crearan de noves. La nova línia també suposa, de retruc, una millora de la connexió del barri de Torre-romeu i té un cost anual de 245.000 euros.

Publicitat

El trajecte de la nova L14 / Ajuntament

Entre quatre i cinc persones per dia, el balanç de les parades intermèdies

D'altra banda, Xavier Guerrero ha informat que cada dia utilitzen les parades intermèdies entre quatre i cinc persones. Des de la TUS afegeixen que principalment on es produeixen les parades és a la Zona Hermètica del barri de Gràcia.

La TUS guanya un 0,65 per cent d'usuaris

L'any passat la TUS va registrar 13.121.657 usuaris, un 0,65 per cent més que el 2017, percentatge que es tradueix en 84.471 passatgers més.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top