ESPORTS

S’esperen novetats al filial arlequinat

Els jugadors arlequinats esperen poder repetir aquesta escena/Ll.F.

La situació esportiva del Sabadell B va viure aquest cap de setmana un nou capítol. El conjunt de Pablo Becerril va veure com havia d’afrontar el derbi davant la Sabadellenca amb tretze jugadors de camp, tres d’ells, lluny d’un estat òptim per jugar el partit.

Aquest fet va “obligar” segons el tècnic, a “canalitzar el malestar dels jugadors” a través d’un fil a Twitter. Les dues expulsions de dos dels pocs jugadors que encara continuen des que van iniciar el curs a les ordres del tècnic arlequinat –Arnau Rubió i Sergi Casals– durant el partit davant Les Franqueses sumat a les baixes d’Ortega i Bellalta, va provocar que dimarts passat al vespre el cos tècnic enviés un llistat de vuit jugadors del juvenil perquè el coordinador del filial, Toni Cáceres, n’escollís sis per intentar completar la convocatòria. Per sorpresa del tècnic arlequinat no es va arribar a contactar amb els joves jugadors fins dissabte al vespre, fet pel qual va ser impossible comptar amb la seva presència. Segurament –però no l’únic motiu–, la falta de temps va ser clau per no poder comptar amb aquests integrants.

Des de la coordinació del club, però, s’ha assegurat que el motiu pel qual no es va avisar amb anterioritat va ser perquè “els jugadors que es necessitaven havien d’estar concentrats per a l’important partit davant el Júnior dissabte a la tarda”. Tanmateix, també s’ha volgut fer autocrítica perquè no es repeteixi aquest escenari: “Actuarem diferent. Ara, a diferència d’altres ocasions, serà una obligació i no hi haurà excuses”. El seguit de tuits sembla que tindran l’efecte esperat i en els pròxims dies el club farà oficial l’arribada de quatre fitxatges: Eric Merchán, Leo Saavedra, un jugador del Rubí–Quarta Catalana– i un que és el tapat dels nous jugadors arlequinats.

Comentaris
To Top