Publicitat
Diners

El Mobile World Congress omple els hotels de Sabadell a última hora

Turistes a la porta del Gran Hotel Verdi / LLUÍS FRANCO

A última hora, els hotels de Sabadell han penjat aquesta setmana el cartell de complet. A diferència d’altres anys, les reserves dels participants al Mobile World Congress (MWC) 2019 s’han fet més tard. En tot cas, malgrat que les 1.500 places hoteleres estan ocupades, els turistes d’aquest esdeveniment que posa fi avui al recinte firal de la Gran Via de Barcelona amb prou feines deixen beneficis a la ciutat.

La directora de l’Hotel Sabadell, Olga Noriega, ha indicat que aquest any el procés de reserva ha anat més lent”. L’agència del congrés va reservar amb molta antelació, però faltaven les últimes places dels assistents a l’esdeveniment que ho van fer en el darrer moment. Tot i això, al final el 100% de les habitacions d’aquest establiment estaven ocupades.

Aquesta mateixa situació també es viu a l’Hotel Urpí. La directora, Maria del Mar Santervás, ha explicat que un 10% de les places s’han omplert a última hora. “Abans en cinc minuts reservaven 20 habitacions”, ha indicat. En tot cas, també ha penjat el cartell de complet. El Gran Hotel Verdi també té una ocupació del 100%, com “sempre passa quan hi ha el Mobile World Congress”, han indicat.

94% d’ocupació al Vallès

Als hotels de la comarca, l’ocupació aquesta setmana és del 93,9%, segons una enquesta del Consell Comarcal del Vallès Occidental. La mitjana de reserva als establiments és de 2,6 dies. Per categories, els establiments de quatre estrelles estan plens i els de tres estrelles estan al 86,5%. A Barberà, Cerdanyola, Montcada i Reixac, Santa Perpètua de Mogoda i Terrassa l’ocupació arriba al 100%. A Sant Cugat arriba al 94% i a Rubí, al 86,7%.

Publicitat
Comentaris
To Top