El Sabadell dóna una imatge d’impotència davant l’Ebro (0-0)

Nul·litat ofensiva desesperant i millors ocasions visitants

Antonio Domínguez ha gaudit de l'única oportunitat clara en els 90 minuts/Lluís Franco

No hi ha manera. El Sabadell continua encallat. Davant l’Ebro ha mostrat una imatge d’impotència preocupant i ha sumat un punt que encara es pot considerar positiu perquè les millors ocasions han estat visitants. La nul·litat ofensiva dels homes de Kiko Ramírez comença a ser desesperant.

La necessitat de guanyar s’ha fet palès a la primera meitat. El Sabadell, amb el retorn de Migue pel lesionat Konyk com a principal novetat en l’onze, ha donat la sensació d’un equip bloquejat. Sense idees. A més, ha topat amb un autèntic mur. L’Ebro no ha enganyat ningú. És la seva manera de jugar i li dóna resultat. Ha sortit amb una línia perfectament marcada de 5 homes al darrere. I a partir d’aquí ha buscat l’espai o l’error del conjunt arlequinat. Tampoc l’ha trobat i s’han confirmat les limitacions ofensives de l’equip aragonès.

El domini inicial del Sabadell només s’ha reflectit en una ocasió clara. L’única vegada que ha aconseguit trencar per banda, amb bona maniobra de Pol i centrada d’Óscar Rubio que ha rematat de cap Antonio Domínguez a boca de canó. Però ha topat amb la magnífica resposta del porter Salva. El de Punta Umbria ha jugat per dins, en un 4-2-3-1 que buscava la mobilitat per desarticular una defensa rocosa i impermeable.

Amb el pas dels minuts el conjunt de Kiko Ramírez ha perdut gas i l’últim tram de la primera part ha estat dominada per un Ebro que s’ha estirat guanyant metres. Fins i tot ha donat un ensurt mitjançant el seu pitxitxi Raúl González amb un xut desviat per Migue a córner que Luca Ferrone ha rematat fora quan havia guanyat la posició a la defensa. Les sensacions al descans eren de preocupació.

Tampoc ha començat millor la segona part. L’Ebro ha gaudit d’una immillorable oportunitat per avançar-se en una rematada creuada de l’exarlequinat Sandro Toscano que ha sortit fora fregant el pal. El 0-1 ha tornat a sobrevolar la Creu Alta en una pilota que ha tret Migue sota pals després d’un embolic a l’àrea. La situació era desesperant. Un Sabadell sense idees i nul, incapaç de reaccionar. L’entrada d’Adri Cuevas primer i Edgar després tampoc ha solucionat res. De fet, l’Ebro s’ha fet amo del mig camp i no ha guanyat per la seva manca de pólvora. Raúl González ha enviat al pal una rematada molt clara en plena depressió local, deixant glaçada la Creu Alta.

D’aquesta decebedora segona part no es pot rescatar cap ocasió. Ha estat una matinal ben plàcida pel porter visitant Salva. Ni un remat entre pals. El Sabadell ha acabat a la seva àrea defensant l’empat. Una trista imatge que ha provocat la protesta d’un sector de la grada que ha acomiadat als jugadors amb retrets. Un punt… i gràcies. La permanència encara queda lluny.

Sabadell: Roberto; Óscar Rubio, Pajarero, Migue, Josu, Nico, Pol, Pedro Capó, Arturo (Edgar, m. 79), Antonio Domínguez (Adri Cuevas, m. 58) i Néstor (Cobo, m. 85).

Ebro: Salva; Luca Ferrone, Joan Ander, Michele, Ubay, Selfa (Marc Nierga, m. 82), Javi Cabezas (Fode, m. 75), Sandro Toscano, Raúl González, Sergio Cortés i Teo Tirado (Dani Martínez, m. 58).

Àrbitre: Sebastián Ripoll Solano, Comitè baler. Grogues: Pedro Capó; Luca Ferrone.

Incidències: Creu Alta, 1.874 espectadors.