ESPORTS

Kiko Ramírez: “Els resultats arribaran”

El tècnic arlequinat donant instruccions als seus jugadors durant el partit d'aquest diumenge davant l'Ebro de Saragossa / LlUÍS fRANCO

Les declaracions de Kiko Ramírez després de l’empat sense gols a la Creu Alta davant l’Ebro (0-0).

El plantejament tàctic de l’Ebro amb un 5-4-1 molt ben definit sobre el terreny de joc, no ha sorprès al tècnic tarragoní que ha afirmat que “durant els primers vint minuts l’equip estava fent bé les coses”. A continuació, però, el canvi tàctic dels visitants ha sorprès als arlequinats que els hi ha costat més adaptar-s’hi: “hem deixat de fer el què fèiem com els 2×1 per les bandes”. Un primer temps que, tot i tenir escasses ocasions a les botes d’Antonio Domínguez, “l’equip ha fet mèrits per marcar algun gol”, segons Kiko Ramírez.

Les altes temperatures, sumat a la gespa alta i seca amb motiu dels preparatius per la Supercopa de Catalunya, han afegit complicacions al joc del Sabadell. Segons el tècnic arlequinat, l’Ebro ha “sabut madurar molt bé el partit utilitzant les seves armes”. Tanmateix, i tal com ha confessat Ramírez en afirmar que “l’equip quan no és compacte pateix” fent referència als nombrosos contracops que ha tingut el conjunt visitant per avançar-se. Unes situacions de molt risc que tal com ha reconegut el tècnic han estat suficients per marcar.

Respecte als càntics d’un sector de l’afició disgustada amb la dinàmica de l’equip, Kiko Ramírez ha demanat “paciència” perquè els “resultats arribaran”. A tres punts provisionalment del descens, el tècnic tarragoní ha avisat que “estem en un tram que qui perdi l’oremus estarà allà a baix”.

Pedro Capó: “hem volgut però no hem pogut”.

El migcampista del CE Sabadell ha explicat en roda de premsa que l’equip “ha jugat uns primers vint-i-cinc minuts bons” aconseguint que rival canviés el sistema tàctic. Unes modificacions que no han comptat amb una reacció ràpida del Sabadell. En el segon temps, l’equip ha continuat en predisposició per guanyar tot i que tal com ha comentat “hem volgut però no hem pogut”. Tot i aquest empat, Pedró Capó ha valorat molt positivament que l’equip a casa ha deixat la porteria a zero.

Podeu llegir la crònica del partit en el següent enllaç

Comentaris
To Top