Ciutat

Gisela porta la màgia de Disney a la presentació del nou Classe B de Mercedes-Benz

Gisela canta a peu d'escenari / Óscar Espinosa

Gisela ha omplert de música i alegria la Fira de Sabadell, que aquest matí acollia la presentació del nou Classe B de Mercedes-Benz, en un acte organitzat per Stern Motor. La cantant catalana ha interpretat diferents temes de Disney, en un espectacle destinat als més petits però que també han gaudit de valent els més grans. Els primers s’han assegut davant de l’escenari, i han cantat i ballat amb els temes de Gisela.

La primera cançó interpretada ha sigut ‘Sueña’ del Geperut de Notre Dame, un tema que ha deixat als més petits embadalits. Després l’ha seguit el mític ‘Bajo del mar’ de la Sirenita, on la cantant ha estat acompanyada del Sebastián, l’Ariel i altres personatges del film a sobre de l’escenari. “L’Ariel és una de les meves princeses preferides perquè és valenta i atrevida”, els explicava Gisela als nens.

L’espectacle ha continuat amb ‘Colores en el viento’ de la pel·lícula Pocahontas, on Gisela ha cantat acompanyada de Mar Puig. Després d’aquesta interpretació, la cantant ha donat canya amb la cançó de “l’opening” de la sèrie de Disney ‘Kim Possible’, en aquesta cançó, els més menuts feien la tornada sota el crit de “Kim Possible”.

Després ha arribat el ‘Ha nacido una estrella’ de la pel·lícula Hèrcules , i ‘Aquella estrella de allá’, que la cantant ja va interpretar en la primera edició de ‘Operación Triunfo’, del que ha assegurat que “em va canviar la vida”. Després ha continuat amb l’Hakuna Matata del ‘Rei Lleó’ i la cançó del geni d’Aladdin, totes dues acompanyada pel seu equip, que ha fet coreografies capaces d’obrir la boca del públic.

Per acabar el repàs, Gisela ha interpretat ‘Bella y Bestia son’, on dos pares han ballat acaramel·lats, i el ‘supercalifragilisticoespialidoso’ de la pel·lícula Mary Poppins. Abans de d’acomiadar el concert, Gisela ha fet pujar a tots els nens i ha interpretat amb ells el ‘Sueltalo’ de la pel·lícula Frozen, part de l’espectacle que se’ns dubte ha sigut el que més ha agradat als nens, però sobretot als pares que amb un exèrcit de telèfons mòbils gravaven com cantaven.

Comentaris
To Top