Oci i cultura

La CavaUrpí s’omplirà de funk, soul i rock amb Marc Ruiz i David Pastor

Aquest divendres 8 de març la CavaUrpí s’omplirà del funk, el rock, el soul i el blues de la Paquito Groove Band que estaran acompanyats de la trompeta de David Pastor. La banda del músic sabadellenc Marc Ruiz, amb tres àlbums propis i el quart en camí, oferirà un concert amb els seus temes en anglès, castellà i català, on de ben segur que no faltaran els més coneguts com Senyor Funky o Mala Sombra.

Ruiz, conegut també per ser el bateria de Lluís Coloma, arribarà a la CavaUrpí acompanyat d’un trompetista de primera línia com David Pastor, reconegut per la seva trajectòria que, tot i que s’ha centrat en el jazz, més d’un assegura que és “un camaleó” de la música. Precisament, Ruiz afirma que “al David li agrada tot” i que, per això, s’adapta a qualsevol estil.

Tot i fer un repàs a les cançons dels seus primers tres àlbums, el concert inclourà algunes versions com 'Lobo Lopez', 'Remedy', o 'El cuarto de tula'. Però també deixaran lloc per mostrar alguns dels seus nous temes que inclouran en el nou àlbum de la banda, amb què aprofitaran per canviar el nom del grup.

Canvi de nom, canvi d’idioma

Fins ara Paquito Groove Band ha presentat temes propis en castellà i en anglès, però el nou àlbum serà íntegrament en català. És per això que aprofitaran per fer un canvi de nom que s’adapti a l’idioma i al públic. Passaran a anomenar-se Cisquet Creus, una catalanització del seu nom actual. És un nou enfocament que ja podrem començar a veure en aquest pròxim concert.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top