Ciutat

EN DIRECTE: La vaga feminista del 8 de març

La Policia Municipal xifra en 5.000 persones les assistents a la manifestació d’aquest matí

Capçalera de la manifestació feminista / D.S.

El Dia Internacional de la Dona ha començat aquest divendres amb una trobada a la plaça de la Sardana, i posteriorment, cap a les 7:45h, les manifestants -pràcticament totes són dones- han tallat la Gran Via en els dos sentits de la marxa. A les 8:10h han marxat i ha quedat reoberta. A les 11h està prevista una manifestació des dels jutjats de Sabadell fins a la plaça de Sant Roc, on tot seguit hi haurà una concentració. Com l’esmorzar, convoca el Comitè de Vaga Feminista de Sabadell. La Policia Municipal xifra en 5.000 persones les assistents a la manifestació d’aquest matí.

  • És una vaga general autoritzada, de 24 hores, tot el 8 de març. Per tant, tothom la pot secundar. L’han convocat diferents sindicats: Intersindical – CSC, CGT, CNT, USTEC, IAC, COS i SEPC.
  • CCOO i UGT no convoquen però proposen una aturada de dues hores per torn. Al matí, de 12h a 14h, o a la tarda, de 16h a 18h.

A les 18:30h, l’Ajuntament ha convocat una manifestació amb sortida a la plaça de l’Alcalde Marcet. Acabarà a la plaça del Doctor Robert on a les 19h hi ha previst l’acte central del dia. Ho seguim en directe a través de Twitter.

Unes 5.000 persones es manifesten aquest matí de 8 de març

A continuació, pots recuperar el minut a minut a través de Twitter de la manifestació d’aquest matí:

GUIA: Què es fa aquest 8 de març, Dia Internacional de les Dones, a Sabadell?

Comentaris
To Top