Diners

Neix un grup d’empreses de furgonetes camper

L’interior del nou model Freya que han dissenyat Camper Diem amb una furgoneta Ford Transit com a base / CEDIDA

Freya Camper. Aquest és el nom del grup que han creat tres empreses de furgonetes camper del Vallès Occidental, que ara han decidit unir esforços. Es tracta de la cooperativa sabadellenca Camper Diem, que des de fa cinc anys fa habitables en el seu taller vehicles mitjans; Central Caravaning & Camper, una empresa de Barberà del Vallès amb 40 anys de dedicació al món del càmping, l’oci i la natura; i VanTrip, una firma de Ripollet amb plataforma de lloguer de vehicles camper.

Amb aquesta unió, les tres firmes pretenen “compartir coneixements i donar el millor servei al client”. Si més no, Freya inclou la venda d’accessoris, taller, transformació, lloguer i venda de vehicles camper. Albert Boada, soci fundador de Camper Diem, ha explicat que les tres empreses “ja fa temps” que col·laboraven, ja que la cooperativa sabadellenca comprava els accessoris a Central Caravaning i camperitzava furgonetes perquè Van Trip les lloguessin.

El nou grup tindrà dues instal·lacions: la de Sabadell, que farà de taller; i la Barberà, on es concentrarà la venda i el lloguer. Una de les primeres accions conjuntes serà la presència al Saló del Caravaning, on aniran amb un mateix estand “perquè la gent pugui veure més producte”, indica Boada. El nou grup es presentarà al públic aquest cap de setmana amb una jornada de portes obertes a les instal·lacions de Central del Caravaning a la ronda Santa Maria, 222, de Barberà.

Freya és el nom d’una exploradora anglesa. “Volíem que el grup tingués al nom d’una persona significativa dins del nostre àmbit i que fos de dona”, explica Albert Boada. Els vehicles porten poemes d’aquesta dona

El model de furgoneta Freya

Amb motiu de la creació del grup, Camper Diem ha dissenyat un nou model de furgoneta camper, que han batejat com a Freya 1. És una Ford Transit que han convertit en un vehicle habitable. Han comptat amb la col·laboració del concessionari d’aquesta marca a Sabadell i Granollers. De fet, aquesta furgoneta estarà exposada en els concessionaris de Ford. “Intentarem fer la venda també a través dels concessionaris”, afegeix Boada. El segon model, el Freya 2, es presentarà en el marc del Saló del Caravaning, que se celebra a l’octubre.

Comentaris
To Top