Ciutat

Municipalitzacions i emergència social, les prioritats de la CUP pel proper mandat

La grua municipal, municipalitzada aquest mandat / LLUÍS FRANCO

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) aposta per la municipalització de “tots els serveis públics” i fer front a l’emergència social amb polítiques com les d’habitatge. Són les prioritats que creu que ha d’afrontar la Crida per Sabadell el proper mandat, formació en què, com al 2015, s’integrarà a les eleccions municipals d’aquest 26 de maig.

En un comunicat emès aquest dilluns, els cupaires consideren que del quadripartit, la Crida per Sabadell “ha estat l’única força política que ha desenvolupat i aprofundint a les polítiques de canvi a Sabadell”. Per això consideren que la Crida “és l’única força que pot garantir un govern de transformació per les classes populars”. La CUP també assegura que la Crida “és també la força de contenció a les polítiques reaccionàries, intolerants i corruptes, des d’una òptica d’esquerres”.

“Fer front als embats antidemocràtics”

La CUP assegura que en el proper mandat caldrà “fer front al bloc de la màfia i el 155, a les forces d’extrema dreta i la dreta del capitalisme salvatge, també a les autoanomenades esquerres institucionals, cap d’elles capaces d’avançar cap a la millora de les condicions de vida a la ciutat de Sabadell”. També creuen que caldrà afrontar “als embats antidemocràtics de l’estat, per mantenir a ratlla els grans interessos privats i per realitzar polítiques transformadores que posin les persones i el seu benestar al centre en àmbits com els serveis públics o l’habitatge”.

Comentaris
To Top