Publicitat
Esports

El CN Sabadell es classifica per la Final Four (11-11)

El waterpolo femení guanya l'Orizzonte gràcies al gol average i segueix viu a la competició europea

Bea Ortiz ha estat una de les màximes golejadores del CN Sabadell amb tres dianes / ÓSCAR ESPINOSA

El Club Natació Sabadell no ha donat cap opció de remuntada a l'Ekipe Orizzonte de Catània tot i l'empat a 11 a la tornada dels quarts de final de l'Eurolliga. La renda de tres gols aconseguida en el partit d'anada (9-12) ha estat suficient perquè les waterpolistes de David Palma disputin per setè any consecutiu la Final Four.

Davant d'un miler d'aficionats congregats a la piscina de 50m, les nedadores, conscients de patir el risc de l'embranzida inicial de les italianes tal com va succeir en el partit d'anada , no han deixat marge a la sorpresa i entre Bea OrtizJudith Forca, màximes golejadores del partit amb tres dianes, han tornat la moneda en situar el 2 a 0 a l'electrònic. Dos atacs i dos gols. Màxima efectivitat. Les italianes, liderades per Arianna Garibotti han aconseguit escurçar la diferència en aprofitar l'home de més per fer el primer. De la mateixa manera, la rubinenca del CN Sabadell ha fet el tercer abans que Van der Sloot i Garibotti, neutralitzessin l'avantatge després de vuit minuts de màxima igualtat.

En el segon període, primer avís de les de Martina Miceli. Sense res a perdre, les italianes s'han sentit més còmodes i la golejadora del partit -sis dianes- Arianna Garibotti ha avançat a l'Orizzonte (3-4). Un miratge. L'aparició de les nord-americanes Kiley Neushul i Maggie Steffens han evitat un ensurt i amb un obrir tancar d'ulls, han capgirat el marcador amb el gol de Mati Ortiz des de la boia (5-4). Una petita remuntada que ha comptat amb la inestimable col·laboració de Laura Ester, novament determinant en moments claus del partit.

L'enorme treball defensiu de les nedadores sumat a la poca rotació de banqueta de les italianes, ha permès esvair qualsevol intent de reacció amb el gol de Maggie Steffens a l'equador del tercer període. Aiello, però, amb un xut força llunyà, ha tret l'orgull en sorprendre a Laura Ester (6-5). Novament, el Club Natació ha sabut aprofitar l'home de mes i Forca ha fet el segon del seu compte personal abans que Neushul, de penal, situés l'avantatge més gran del partit (8-5). Marletta, desapareguda la major part del partit després de convertir-se en un maldecap en el partit d'anada, ha fet el sisè abans que la capitana Olga Domènech fes el novè (9-6). Resultat amb el que s'arribaria a l'últim període.

En els darrers vuit minuts, l'Orizzonte ha intentat l'heroica i tot un parcial de 2 a 5, no ha pogut remuntar l'eliminatòria.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top