Esports

Les 10 finals del Centre d’Esports per evitar el descens

L'onze que va presentar Kiko Ramírez a Terol / Lluís Franco

El Sabadell ha arribat a una situació límit. Després de sumar només 7 dels últims 36 punts, ara n’haurà de fer uns 13 dels pròxims 30. Són deu finals per no caure a les places del playout (eliminatòria única a doble partit contra el 16è d’un altre grup) o descens directe a Tercera Divisió. Analitzem el calendari, amb rivals de tota mena.

J. 29: Sabadell-Cornellà

El partit més imminent sembla, ara per ara, el més important. Després de 7 jornades sense conèixer la victòria, seria vital trencar aquesta dinàmica negativa davant un rival situat en playoff i que mai ha perdut contra el Sabadell, ni a casa ni a la Creu Alta. A més, a l’Estadi creualtenc tampoc ha encaixat cap gol. A les seves files militen els exarlequinats Agus Medina i el sabadellenc Eloy Gila, qui travessa un moment dolç. Un rival molt perillós. Dificultat: 8 sobre 10.

J. 30: At. Llevant-Sabadell

Acabar amb la desastrosa ratxa forana és un altre repte necessari per fugir del descens. El camp de Buñol, sempre amb un ambient molt fred, pot ser una bona oportunitat. El filial del Llevant és ara un rival directe i al seu camp està aconseguint bons resultats. A la Creu Alta va perdre per 2-1 i l’average serà important. Dificultat: 6 sobre 10.

J. 31: Sabadell-València Mestalla

Un altre duel directe on només val el triomf. El filial valencianista no es resigna a perdre la Segona B i té jugadors de qualitat per aconseguir-ho. Es trobaran dos equips que encaixen gols amb molta facilitat. Seran tres punts de valor doble amb l’afegit de l’average particular (1-1 a Paterna). Dificultat: 7 sobre 10.

J. 32: Badalona-Sabadell

El conjunt badaloní s’ha refet d’una mala ratxa que el va acostar a la zona de descens i ara viu molt més tranquil i amb gran confiança, sobretot al seu camp. Allà hi trobarem un motivat Valentín Merchán, que està sent peça clau en l’esquema escapolat després de la seva marxa de la Creu Alta en el mercat d’hivern. El relleu en la banqueta, en aquest cas, ha estat revulsiu. Dificultat: 7 sobre 10.

J. 33: Sabadell-Lleida

Malgrat els últims resultats negatius, l’equip lleidatà estarà lluitant per accedir al playoff. El Sabadell té el record del bon partit realitzat al Camp d’Esports a la primera volta on no va merèixer perdre (3-2). Caldrà estar molt atents als golejadors Pedro Martín i Juanto Ortuño, que no serà ben rebut per l’afició arlequinada després dels seus gestos en el partit d’anada. Dificultat: 8 sobre 10.

J. 34: Hèrcules-Sabadell

Un altre rival que estarà en plena batalla per jugar el playoff a Segona A. El Sabadell mai ha guanyat a l’Hèrcules al Rico Pérez. És un dels estadis maleïts. Ens podem agafar al partidàs que va fer a la Creu Alta guanyant per 2-1 amb gols d’Antonio Domínguez i Néstor. Es jugarà en plena Setmana Santa: resurrecció o Via Crucis. Dificultat: 9 sobre 10.

J. 35: Sabadell-Castelló

Donada l’actual situació d’ambdós equips, es preveu una final d’històrics molt dramàtic. El quadre orellut aspirava a tot després de sortir de la Tercera Divisió i ara no hi vol tornar. Va fer una gran aposta econòmica a l’estiu i a l’hivern. El 0-1 del Nuevo Castalia és un bon referent. Dificultat: 8 sobre 10.

J.36: Alcoià-Sabadell

Un altre final amb majúscules en un camp, El Collao, que pot viure un ambient infernal en plena celebració de la festa gran de la ciutat, “Moros i Cristians”. Allà el Sabadell ha aconseguit victòries molt importants. Amb 3 jornades per davant, s’intueix un partit fonamental. L’Alcoià ja ha canviat dues vegades d’entrenador. Dificultat: 9 sobre 10.

J. 37: Sabadell-Ejea de los Caballeros

Pot ser un bàlsam si el conjunt aragonès ja està salvat i no es juga res. A la banqueta s’asseu el tècnic exarlequinat Romo. El Sabadell podria aprofitar la presumible relaxació visitant. Però és un rival complicat fora per la seva gran fortalesa defensiva. Dificultat: 6 sobre 10.

J. 38: Olot-Sabadell

Es tancarà la lliga a terres gironines davant un rival que també pot tenir ja l’objectiu de la permanència al sac després de fer una gran campanya. En cas de màxima necessitat, això pot afavorir a un Sabadell que es veuria recolzat per molts seguidors en cas de ser un partit decisiu, com ha passat altres temporades en situacions límit. Dificultat: 6 sobre 10.

Crisi del CE Sabadell: el club dóna el suport total a l’entrenador

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top