Publicitat
Ciutat

Sabadell per la República, en contra que Primàries Sabadell es plantegi aquest nom per les eleccions

Membres de Sabadell per la República / CEDIDA

L’associació Sabadell per la República prendrà “totes les mesures legals necessàries” per evitar que Primàries Sabadell o qualsevol altra formació porti aquest nom a les eleccions municipals del 26 de maig. En un “comunicat urgent” enviat aquest dimecres al vespre, l’entitat republicana s’oposa completament a aquesta proposta perquè remarca que no fa partidisme per ningú i que tenen registrat el nom als registres d’entitats tant de l’Ajuntament de Sabadell com de la Generalitat.

El D.S. va avançar aquest dimarts que Sabadell per la República – Primàries Catalunya és l’opció més ben situada a hores d’ara per ser el nom d’aquesta candidatura independentista als comicis locals. Tot i així, el nom encara no és oficial i no es decidirà, almenys, fins al 23 de març quan Primàries Sabadell ja tingui cap de llista i comenci a elaborar el programa electoral.

Des de l’entitat republicana deixen clar que no tenen cap relació política amb Primàries Sabadell. També expliquen que són una organització que aposta pel republicanisme i aglutina diferents sensibilitats, entre les que hi ha unitaristes, federalistes, confederalistes i independentistes.

Sabadell per la República – Primàries Catalunya, el nom més probable de la candidatura de Primàries

Publicitat
Comentaris
To Top