Ciutat

L’Arxiu Històric rep el fons documental de Solidaris amb el Poble Sahrauí

La façana de l'Arxiu / WIKIMÈDIA

L’Arxiu Històric de Sabadell (AHS) ha rebut tot el fons documental de Solidaris amb el Poble Sahrauí, entitat sabadellenca va estar activa durant quaranta anys, entre el 1977 i el 2017. El públic en general encara no pot consultar els documents perquè primer els ha de tractar el propi arxiu local.

El fons consta de 35 capses de documents i alguns àlbums de fotografies. Segons l’Ajuntament de Sabadell es tracta “d’un testimoni de la solidaritat especialment viva a Sabadell després de la creació dels ajuntaments
democràtics”.

Actualment l’activitat que duia a terme Solidaris amb el Poble Sahrauí té continuïtat gràcies a un conjunt de joves al voltant del Taller d’Art Creació i Cultura.

Trenta anys de l’agermanament amb l’Argub

Aquest 2019 se celebra el 30è aniversari de l’agermanament de Sabadell amb l’Argub, un municipi del Sàhara Occidental. El consistori destaca que aquesta relació ha permès col·laborar i cooperar entre les dues ciutats.

Comentaris
To Top