Oci i cultura

Taller d’ous de Pasqua, aquest divendres al Mercat Central

Ous de Pasqua / CEDIDA

Tot i que pràcticament falta un mes per a la celebració de la Pasqua, el Mercat Central de Sabadell ja està preparant l’ambient per fer una bona rebuda a aquestes festes emblemàtiques. Aquest divendres, 15 de març, l’equip de l’Arca Temàtica organitzarà un taller d’elaboració d’ous de xocolata de 18 a 20 h. Es tracta d’una activitat gratuïta pensada per a canalla, però amb places limitades. Des del Mercat Central recomanen anar-hi amb temps per a poder gaudir de l’activitat.

Dissabte 16 hi haurà una nova activitat culinària, ja que l’equip de la xef vallesana Ada Parellada, responsable del restaurant Semproniana de Barcelona, proposa un taller per fer un rotllet divertit. La cita serà d’11 a 12.30 h i també és un taller gratuït per a infants.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top