Vallès

Troben nou paquistanesos que viatjaven amagats en un camió a Santa Perpètua de Mogoda

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra / Cedida

Tal i com ha avançat el diari Ara i ha pogut confirmar el D.S., nou persones de nacionalitat paquistanesa han estat trobades a la caixa de càrrega d’un tràiler a una empresa de Santa Perpètua. Segons han explicat els Mossos d’Esquadra, l’avís s’ha rebut cap a les 16.30 h d’aquest dijous, quan un treballador d’un magatzem del Grup Hastinik ha detectat la presència de persones a l’interior de la caixa.

Una patrulla de la policia catalana ha intervingut al lloc dels fets, acompanyada d’un vehicle del SEM que ha comprovat l’Estat de salut d’aquestes persones. Segons han explicat els Mossos, es tractaria de persones joves, tot i que de moment es descarta que siguin menors d’edat.

Posteriorment a aquesta primera intervenció, els joves han estat traslladats a la comissaria dels Mossos de Santa Perpètua, on s’ha comprovat que no tenien cap tipus de document ni permís de nacionalitat. Els nou joves han estat traslladats a la comissaria de la Policia Nacional de Sabadell, que s’encarrega dels tràmits d’estrangeria.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets. Per ara se sap que el vehicle venia de França i anava a descarregar a aquesta nau de Santa Perpètua. El conductor ha assegurat que desconeixia la presència d’aquestes persones a l’interior de la caixa.

Comentaris
To Top