Diners

El Gremi de la Fusta de Sabadell distingeix Leo Torrecilla

El secretari d’Empresa i Competitivitat, Joaquim Ferrer. lliura el premi a Leo Torrecilla / D.S.

El Gremi de la Fusta de Sabadell i comarca ha distingit el president del Diari de Sabadell, Leo Torrecilla, per la seva trajectòria emprenedora amb diferents projectes empresarials. En aquest sentit, l’entitat reconeix la tasca de l’empresari impulsant la nova etapa del Diari de Sabadell. Torrecilla va ser un dels guardonats en el tradicional sopar de germanor en el marc de la Festa de Sant Josep 2019.

El gremi també ha reconegut la Cambra de Comerç de Sabadell per l’excel·lència a la col·laboració. Aquest reconeixement ha recaigut en l’actual president de la institució cameral, Antoni Maria Brunet, que aquest any plega.

L’Escola Industrial ha estat un altre dels reconeguts a la nit. L’organització del Concurs d’Estudiants de Fusta i Moble, que aquest any ha arribat a la 27a edició ha  estat el principal motiu per rebre aquesta premi. El Gremi de la Fusta també ha guardonat Josep Antoni Valverde, pels 53 anys com a fuster, com a assalariat i amb la seva pròpia empresa.

A l’acte, el regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro, ha assegurat que el sector de la fusta “té molt futur”. Per la seva banda, el secretari d’Empresa i Competitivitat, Joaquim Ferrer, ha reivindicat els oficis. “Hem de prestigiar-los”, ha assenyalat Ferrer, que ha  afegit que “és un repte molt important”.

Comentaris
To Top