Diners

Robots soldadors i altres ginys, protagonistes de la Fira Industrial de Sabadell

Josep Montada i Enric Carcia / D.S.

La tercera edició de la Fira Industrial serà més interactiva incorporant demostracions dels expositors. L’esdeveniment, que organitza l’empresa sabadellenca Muntada, se celebrarà el 28 i el 29 de març a Fira Sabadell, de 10 a 19 h.

En un espai de 3.000 metres quadrats es podran trobar més de 50 expositors, proveïdors de Muntada. Els organitzadors confien en superar l’assistència de la primera edició, que va comptar amb uns 2.000 visitants, amb una presència destacada de pimes, industrials i estudiants. L’assistència és gratuïta, amb inscripció prèvia, i Metal Vallès col·labora en l’organització.

El gerent de Muntada, Josep Muntada, ha indicat aquest dijous en roda de premsa que “volem que el públic vingui i sigui interacti”.  L’empresa sabadellenca Vicosystems fara demostracions de robòtica aplicada a la indústria, on es podrà veure un robot soldar i cursos d’introducció i programació de robòtica. La multinacional Bosch presentarà a la Fira Industrial una novetat mundial, és el nou sistema de fixació X-Lock que ha llançat recentment al mercat. Es tracta d’un sistema d’anclatge que millora la seguretat en els discos de les moladores.

Un referent del subministrament industrial

Muntada és una empresa referent en el subministrament industrial que presta la seva experiència des de 1952. Actualment compta amb tres seus a Sabadell, Terrassa i Abrera, des d’on cobreix tot el territori català. Està enfocat en  peces de recanvi, producció i manteniment als sectors alimentaris, a indústria en general i automoció. La plantilla de Muntada és de 45 treballadors.

Comentaris
To Top