ESPORTS

De la Cruz no participarà a La Volta de Catalunya

De la Cruz a la Volta a l'Algarve / TEAMSKY

El ciclista sabadellenc David de la Cruz no participarà en la 99a edició de la Volta Catalunya que aquest any passarà per Sabadell. El TeamSky ha fet oficial la llista dels vuit corredors que prendran part de la ronda catalana en què destaca la participació del britànic Chris Froome. L’absència més destacada, però, serà la de David de la Cruz.

Cal recordar que la cinquena etapa entre Puigcerdà i Sant Cugat (divendres), el pilot passarà per la ciutat en el seu recorregut cap a la ciutat veïna. Els corredors entraran a la ciutat per la carretera de Prats, continuaran per l’avinguda Onze de Setembre per anar en direcció a la plaça de Catalunya passant per la ronda de Zamenhof, punt on hi haurà un esprint intermedi. A continuació enfilaran per l’avinguda Prat de la Riba fins a arribar a la plaça del Mil·lenari on acabaran el seu periple per la ciutat.

Comentaris
To Top