Oci i cultura

La Festa de les Flors celebra l’inici de la primavera a la ciutat

La flor d'una de les parades de la festa / VICTÒRIA ROVIRA

Aquest diumenge al matí el passeig de la Plaça Major de Sabadell acollia la IV edició de la Festa de les Flors organitzada per l’Associació de Floristes de Sabadell. Les parades exhibien les seves millors plantes i flors al públic que passejava per la plaça observant la seva diversitat. A més, els assistents han pogut aprofitar algunes de les rebaixes que oferien les diferents floristeries per a comprar o regalar flors.

La valoració de la fira d’aquest any és molt positiva. Una de les responsables de la floristeria Gift explica que “hi ha hagut vendes durant tot el dia” però que, al mateix torn, no les han pogut quantificar. De totes maneres, assegura que des que han començat a treballar no han parat. Una situació molt semblant és la de la floristeria Caralt, que feia rams de flors a petició dels compradors sense descans.

Encara que l’objectiu no fos comprar, centenars de sabadellencs han passejat per una fira molt decorada que deixa, més clar que mai, que la primavera ha vingut per a quedar-se.

Galeria: La Festa de les Flors guarneix el Passeig

Comentaris
To Top