Vallès

Els Mossos d’Esquadra detenen a un membre del CDR de Palau per asseure’s davant el TSJC el passat 27 de setembre

Els Mossos d’Esquadra han detingut al Norbert, un veí de Palau Solità i Plegamans i membre del CDR, per asseure’s a les portes del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya el passat 27 de setembre. El Norbert estava citat a declarar el passat 11 de febrer, imputat per un delicte de desobediència i resistència. Diferents col·lectius independentistes com Alerta Solidària, els CDR i Decidim Ser han fet una crida a la mobilització davant la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Santa Perpètua, on ha estat traslladat per la policia.

La setmana passada, els Mossos ja van detenir al Robert, un veí de Santa Perpètua que també està encausat pel mateix motiu i que va quedar en llibertat poc després de passar a disposició judicial.

Comentaris
To Top