Ciutat

Raul Garcia Barroso i Isabel Casals fitxen per la llista d'ERC a les municipals

Raul García Barroso, advocat de la Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció, en una fotografia d'arxiu / ACN

ERC incorporarà a la seva llista per les eleccions municipals Raul Garcia Barroso i Isabel Casals. El primer, vicepresident del Club Natació Sabadell i membre actiu de la Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció; la segona, activista social, germana de l'expresidenta d'Òmnium Cultural Muriel Casals. Aniran en els deu primers llocs de la candidatura. El 2015, Barrosso ja va anar a llistes, com a número cinc de la Crida per Sabadell.

Publicitat

Aquest divendres l'assemblea local d'Esquerra ha d'aprovar la llista per les eleccions del 26 de maig, de manera que de moment ERC ni ho confirma "ni ho desmenteix", segons fonts de la direcció. Sí que han confirmat la notícia, avançada per NacióSabadell, al D.S., els propis protagonistes. Les mateixes fonts de la direcció apunten que encara queden sorpreses per conèixer, incògnita que s'acabarà de resoldre un cop el candidat, Juli Fernàndez, hagi presentat les 27 persones de la llista a la militància.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top