EDITORIAL

Editorial: ‘Comencen les eleccions al D.S.’

Vista de la Gran Via i la Torre de l'Aigua / VICTÒRIA ROVIRA

A dos mesos de les eleccions municipals, al Diari de Sabadell comencem una sèrie d’articles i reportatges per parlar de les coses que creiem que interessen als sabadellencs. Des d’avui i durant els pròxims set dijous plantejarem set temes de ciutat i els demanarem als vuit candidats dels partits que ara tenen representació al ple municipal que ens diguin amb poques paraules què hi faran si guanyen –o estan dins el govern–. També farem una radiografia precisa de cada un dels set districtes amb xifres i els últims resultats electorals per saber la idiosincràsia de cada un d’ells. I el mateix farem amb els 14 municipis vallesans de l’àrea d’influència de la nostra ciutat.

En paral·lel, aprofitant que aquest 2019 fa 40 anys de les primeres eleccions municipals després de la dictadura, no només tindrem un record especial per als comicis del 1979, sinó que els recordarem tots fins als del 2015. A part d’això, hi haurà entrevistes, cròniques, perfils personals i un debat. Sí, el D.S. organitzarà un debat propi en el qual podreu participar. Aviat us informarem com ho podreu fer. I sense oblidar la informació de campanya que generin els partits. Ens esperen dos mesos intensos i els volem viure amb vosaltres.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top