Publicitat
Ciutat

Frustrat un triple intent d'ocupació al carrer de València de Ca n'Oriac

La pressió veïnal i els Mossos d'Esquadra han desactivat un triple intent d'ocupació d'un pis buit al carrer de València, 21, del barri de Ca n'Oriac, segons ha pogut saber el D.S. Els tres intents es van produir aquest dimecres 27 de març, a les 14.25 h, a les 15.40 h i a les 20.40 h.

Segons alguns veïns contactats pel D.S. i els Mossos, les persones que volien ocupar el pis van fer un soroll en intentar accedir-hi que va alertar el veïnat, i aquest va trucar al 112. Alguns veïns van baixar al carrer, i tant ells com la policia confirmen que hi va haver una picabaralla verbal i física. En tot cas, però, aquest dijous a la tarda els Mossos no teníen constància de cap denúncia per lesions ni per intent d'ocupació.

Després de cada intent d'ocupació els Mossos es van personar al lloc de l'incident, però en arribar-hi els ocupants ja havien marxat, en les tres ocasions. Si no hi ha denúncia els Mossos no iniciaran cap investigació.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top