Ciutat

Gabriel Rufián tanca la llista d'ERC a les municipals

L'assemblea d'Esquerra Republicana de Sabadell ha ratificat la seva llista a les municipals, que encapçala Juli Fernàndez ique tancarà el diputat al Congrès Gabriel Rufián.

De número 2 hi anirà Èlia Soriano, Gestora de Qualitat en Universitat Autònoma de Barcelona i molt activa als consells escolars de la Creu Alta. De número 3 hi anirà l'actual regidor Gabriel Fernàndez. Gloria Llobet, de Jovent Republica, acuparà el número 4.

Publicitat

Santi Valls, geògraf, anirà al número 5 de la llista. I Paqui Maya, del Secretariat Gitano, ocuparà el número 6. L'advocat Raul Garcia Barroso ho farà en el 7. Els números més alts de la llista la completen Isabel Casals en el 8, Pere Farrés, expresident d'ERC Sabadell, al 9, i Clara Palau, activista social transexual en el número 10.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top