Ciutat

La Volta Ciclista a Catalunya passarà per Sabadell aquest divendres

La Volta entrarà a Sabadell per la carretera de Prats / GOOGLE MAPS

Sabadell serà escenari de la Volta Ciclista a Catalunya aquest divendres 29 de març a la tarda. L’Ajuntament preveu que els primers ciclistes entrin a la ciutat per la carretera de Prats a les 16.20 h aproximadament, mentre que els més lents ho faran cap a les 16.55 h, sempre segons càlculs aproximats. La Policia Municipal informarà en temps real a través de Twitter (@PoliciaSabadell) dels talls de trànsit que s’aniran fent.

Abans que els corredors farà el recorregut una motocicleta dels Mossos d’Esquadra, i en el moment que aquesta passi, els carrers del recorregut aniran quedant tallats al trànsit i no podrà passar ningú. En principi, la motocicleta arribarà a Sabadell a les 15.30 h i fins les 17 h no es preveu reobrir el trànsit. Això, segons l’horari estimat, susceptible a variacions en funció de com es desenvolupi la cursa.

El transport urbà i interurbà circularan principalment per la Gran Via mentre duri el tall. D’altra banda, l’accés a Castellar del Vallès des de Sabadell per la carretera de Castellar quedarà tallat fins que s’acabi el pas dels ciclistes.

Alternatives: Gran Via i Ronda Oest

L’Ajuntament i la Policia Municipal recomanen agafar vies alternatives al recorregut de la Volta com la Gran Via i la Ronda Oest i fer els desplaçaments amb previsió de temps per si hi ha retencions ja que, entre altres coses, passarà per Sabadell a l’hora que s’acaben les classes. També recomanen evitar desplaçaments amb el vehicle privat entre les 15.30 h i les 17 h.

La d’enguany és la 99a edició de la Volta, amb 175 ciclistes i uns 337 vehicles d’equips auxiliars de suport, seguretat i serveis. L’etapa que passarà per Sabadell, la cinquena, es considera “plana” i va des de Puigcerdà fins a Sant Cugat del Vallès. L’acompanyament i la seguretat de la comitiva va a càrrec dels Mossos d’Esquadra, mentre que del dispositiu de vigilància i control dels punts de pas dins el nucli urbà de Sabadell se’n fa càrrec la Policia Municipal.

Comentaris
To Top