Publicitat
Ciutat

Designades 2.034 persones com a membres de les meses electorals per les eleccions del 28 d’abril

Vots en una urna de les passades eleccions generals / LLUÍS FRANCO

En un ple extraordinari aquest dilluns al matí, l’Ajuntament de Sabadell ha sortejat els càrrecs de les meses electorals per les eleccions generals del 28 d’abril. En total s’han adjudicat 2.034 càrrecs entre presidents, vocals i suplents, entre les 121.095 que hi optaven. Hi haurà 57 col·legis electorals i 226 meses.

En aquest enllaç es pot consultar el cens per saber on anar a votar i si s’ha estat designat membre d’una mesa. També es pot saber trucant al 010 de dilluns a dijous de 8.30 h a 19 h i divendres de 8.30 a 15 h. Si us ha tocat ser membres d’una mesa, aquí teniu el manual del que hi haureu de fer en català i castellà. Entre avui i dijous l’Ajuntament avisarà tothom qui hagi estat escollit per correu postal.

Pel que fa als càrrecs de les meses electorals, es trien 9 persones per mesa (1 president titular i 2 suplents; 1 primer vocal titular i 2 suplents; i 1 segon vocal titular i 2 suplents), de les quals el dia de les eleccions se n’hi hauran de quedar tres: un president i dos vocals. La persona que exerceixi la presidència ha de tenir el títol de batxillerat, FP2 o superior. Els vocals es trien entre la resta d’electors possibles.

NOTA: La pàgina web habilitada per consultar el cens no funciona correctament i en alguns casos pot trigar molt en carregar.

L’IES Arraona i LaSala Miguel Hernández no seran col·legis electorals aquest 28 d’abril

Publicitat
Comentaris
To Top