Publicitat
Diners

Comença la campanya de la declaració de la Renda del 2018

Avui arrenca la campanya per fer la declaració de la renda que durarà fins al 26 de juny per a les persones que els surti a rebre, i fins a l’1 de juliol per als que hagin de pagar. Enguany, com a novetat, “no es podrà entregar la declaració en format de paper; només per Internet”, explica l’economista Miguel Ángel Vicente, del despatx sabadellenc Quintana Advocats i Associats. L’Agència Tributària ofereix l’opció de fer-la a les seves oficines gratuïtament o el servei Li truquem per ajudar qui vulgui a fer-la per telèfon. Per fer servir aquest servei, s’ha de trucar entre els dies 1 d’abril al 28 de juny al telèfon 901 12 12 24 o al 91 535 73 26 per demanar cita.

Vicente aconsella, en primer lloc, tenir en compte les qüestions formals com la data d’inici i final de la campanya. I d’altra banda, apunta que l’Agència Tributària també ho fa gratuïtament, sempre que es tracti de casos de poca complexitat en els tràmits.

Publicitat
Comentaris
To Top