Ciutat

Nous tallers i ‘foodtruck’ a l’Espai Natura a partir d’aquest diumenge

Vista des del 'foodtruck' instal·lat davant la Masia de Can Deu / LLUÍS FRANCO

L’Espai Natura Fundació 1859 Caixa Sabadell oferirà a partir d’aquest diumenge nous tallers per tots els públics i una oferta gastronòmica a la masia de Can Deu per ampliar les possibilitats dels caps de setmana fins al mes de juliol. L’estrena es farà aquest diumenge 7 d’abril, de 10 h a 14 h, amb la Festa BBVA de la Primavera, que comptarà amb activitats per tota la família com jocs d’enginy, un laberint, una cercavila i un concert del grup Xiula.

“L’espai rep entre 40.000 i 50.000 visitants anualment i impulsem aquest tipus d’activitats per fer més actiu el ventall de possibilitats que s’ofereixen”, explica el director de la Fundació, Joan Carles Sunyer.

Durant tots els caps de setmana es continuaran fent els tallers de ‘La Granja en família’ i ‘La visita guiada al Museu de la Vida al Camp’ i s’hi afegiran ‘Els ous de Pasqua’, ‘Fem Oli’, ‘Fem pa’, ‘La llana’, Bosc dels sentits’ i ‘L’hort’. La visita al museu es reservarà als diumenges a les 12.30 h.

Oferta gastronòmica

El vehicle escollit pel ‘foodtruck’ és una furgoneta americana del 1969 d’alumini i estarà oberta els caps de setmana de 10 h a 23 h en horari d’estiu i de 10 h a 17 h durant la resta de l’any. S’oferiran àpats americans i també s’hi inclourà una oferta mediterrània. Hi haurà l’opció de contractar paquets conjunts per gaudir dels tallers i un menú gastronòmic.

Cinema de muntanya

Durant els dijous del mes de juliol a l’Espai Natura també es projectaran quatre pel·lícules de cinema de muntanya guardonades al Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló.

Comentaris
To Top