L'OPINIÓ DELS CANDIDATS

Adrián Hernández: ‘Sabadell necessita un govern’

“Un govern que governi, amb projectes i lideratge”

Hernández, en una imatge recent / ÓSCAR ESPINOSA

[Per Adrián Hernández, candidat de Ciutadans]

El millor d’aquest mandat, sent generosos, és que ha sigut només un mandat de transició del darrer govern corrupte socialista, transitant pel desgavell i el desgovern de quatre forces (ERC, Crida, UpC i Guanyem) que només s’han aguantat per interessos personals. I aquesta transició on ens ha de portar? Doncs a la constitució d’un govern que governi, amb projectes i lideratge. Un govern que posi al centre de les seves polítiques els ciutadans i no sigui un instrument de construcció d’una república imaginaria. Un govern que respecti totes les banderes, però que enlairi les de la igualtat i el civisme.

Un govern que tingui instruments per ajudar qui ho necessita, però que mostri fermesa davant les màfies ocupes o els incívics que fan la vida impossible als nostres veïns. Un govern que no deixi caure els seus barris i els transformi amb plans integrals que redueixin les desigualtats existents a la nostra ciutat. Un govern que sigui capaç de solucionar problemes quotidians com la neteja, l’estat dels carrers i la seguretat, però que també sigui capaç d’imaginar i posar en marxa els projectes estratègics de la ciutat que volem per als anys vinents. Un govern com a motor de la construcció de les rondes que necessitem, i no com fins ara que ha frenat la connexió amb Castellar del Vallès (castigant els sabadellencs), ja que depenem d’aquesta infraestructura per transformar la Gran Via i potenciar el Ripoll.

Un govern que recuperi la confiança i la imatge de la ciutat, al mateix temps que aposti per adequar els polígons industrials, omplir-los d’activitat econòmica i generar ocupació. Un govern que faci seu el talent, ja sigui el cultural, esportiu, comercial, empresarial o veïnal. Hem de ser capaços de crear un govern que convidi les entitats a projectar conjuntament el Sabadell del futur. Un govern que escolti, que obri la porta i camini de la mà amb les associacions de veïns, perquè les seves queixes no se solucionen tancant portes. Un govern que entengui que la cinquena ciutat de Catalunya necessita oci nocturn i que totes les entitats formen part del teixit associatiu i són patrimoni de la ciutat: des dels sardanistes als Ballesteros, dels Castellers a la Hermandad del Rocío, entitat que aquest any ha fet història sense cap reconeixement institucional. Un govern que representi tota la ciutat i tots els ciutadans, no només els independentistes.

Un govern que faci polítiques públiques amb l’objectiu de reduir les desigualtats entre barris i entre persones, apostant per garantir escoles bressols –tendint a la gratuïtat–, per fer habitatge públic i per concertar amb les excel·lents entitats del tercer sector de la ciutat. Un Govern que exigeixi a la Generalitat els centres educatius i el CAP Can Llong, la residència del Sud o un millor Taulí. I no que li regali els nostres diners.

Sí, Sabadell necessita urgentment un govern… un govern de Ciutadans.

Comentaris
To Top