Oci i cultura

Andrea Motis aterra a la CavaUrpí en un doble concert aquest divendres

Andrea Motis serà aquest cap de setmana a la CavaUrpí amb un doble concert. La cantant va esgotar entrades per al primer concert poc després de treure-les a la venda, i per al segon, anunciat el mes de març, ho va fer en menys de tres setmanes. La cantant, també trompetista i saxofonista, anirà acompanyada de Joan Chamorro, al saxo i al contrabaix; d’Ignasi Terraza, al piano; de Josep Traver, a la guitarra; i d’Esteve Pi, a la bateria. Els dos concerts es faran el divendres 5 d’abril, un a les 19 h, i l’altre a les 22 h.

Motis es va donar a conèixer des de ben jove quan amb només 14 anys va treure el seu primer disc titulat Joan Chamorro presenta Andrea Motis. Des de llavors, que amb Chamorro com a mentor va seguir amb la seva carrera jazzística combinant el so del seu saxo amb la veu i també la trompeta. Ara, ho farà presentant el seu nou àlbum ‘Do outro lado do azul’.

Acostant-se als sons del Brasil

Precisament ara fa un mes, Motis va treure el seu últim àlbum, ‘Do outro lado do azul’. Un disc que, sense abandonar els tocs de jazz, s’acosta molt als sons brasilers de la samba, i també sons més precolombins. Aquest canvi de camí a l’estil de Motis pot sorprendre part del públic, i fins i tot ella reconeix que hi ha hagut una gran feina al darrere. Assegura que ha fugit de la part més jazzística dels sons brasilers per abraçar més altres sons del país sud-americà. Una aposta arriscada però que de segur que no decebrà els seus seguidors.

Comentaris
To Top