Diners

El Grup IDP amplia la seva presència al Perú, on preveu un creixement d’un 80%

El ‘shopping center’, hotel i torre d’oficines Milenia, a Lima / CEDIDA

El Grup IDP ha apostat pel Perú en la seva projecció internacional. L’enginyeria sabadellenca ha ampliat la seva seu a Lima, que està situada a la planta 11 de l’emblemàtic edifici Torre El Pilar. La nova delegació d’IDP Perú compta amb un espai de 320 metres quadrats, on treballen més de 40 professionals.

Aquesta ampliació és producte de la consolidació del grup sabadellenc en aquest país sud-americà. Durant el 2018, el pes de la filial peruana respecte als ingressos globals va ser d’un 12%. Tenint en compte el volum de contractació que s’ha generat al darrer trimestre del 2018, la companyia preveu incrementar un 80% la facturació en aquest país durant el primer trimestre d’enguany, assolint 1,8 milions d’euros.

Entre els últims grans contractes adjudicats a IDP al Perú cal destacar el shopping center, hotel i torre d’oficines Milenia al districte San Isidro (Lima), de 256.114 metres quadrats. També s’ha adjudicat el shopping center i complex d’oficines Primavera de San Borja, de 185.957 metres quadrats. Els dos edificis són per al Grupo Intercorp Perú, el primer grup empresarial del país.

Un altre projecte és el centre de distribució a la municipalitat de Punta Negra (Lima) per a Supermercados Peruanos. També ha desenvolupat la clínica privada Vallesur a Arequipa i una altra clínica privada a Ciclayo.

El 22% dels ingressos d’IDP són de l’exterior. Aquest any es farà un salt del 70%. A Espanya, el 2018 va tancar amb uns ingressos de 8,83 milions d’euros i preveu arribar als 9,88 milions d’euros enguany

Ingressos d’11,4 milions d’euros

El Grup IDP, que va ser fundat a Sabadell el 1998, ha tancat el 2018 amb uns ingressos d’11,4 milions d’euros i un EBITDA d’1,8 milions d’euros. Amb aquests resultats, es confirma com la companyia líder en desenvolupament de projectes mitjançant la tecnologia Building Information Modelling (BIM) a Espanya i Amèrica del Sud. El grup dirigit per Enric Blasco desenvolupa projectes a 51 països en 4 dels 5 continents (Àfrica, Amèrica, Àsia i Europa).

Publicitat
Comentaris
To Top