ESPORTS

Títol català de l’infantil masculí i subcampionat de l’aleví femení del Club Natació de voleibol

Els protagonistes de la final masculina infantil/CNS (cedida)

La base de voleibol del Club Natació Sabadell ha demostrat un gran nivell en l’àmbit català. La ratxa de l’infantil masculí sembla no tenir fi i davant la seva afició va aconseguir alçar-se amb el títol de campió de Catalunya del que ja era posseïdor. Com a líders imbatuts de la fase regular, els nois de Camilo Caro entraven en competició a les semifinals davant el CV Sant Pere i Sant Pau. Es van imposar per un clar 3 a 0. Els tarragonins, tot i començar molt posats en el partit, només van plantejar alguna dificultat en el segon parcial.

En la final, el Club Natació es va trobar amb el CV Arenys que s’havia desfet del CV Vall d’Hebron a l’altra semifinal. Els nadadors van tornar a mostrar una gran superioritat tal com va reflectir el marcador amb un nou 3 a 0 que deixava el trofeu de campió a Sabadell, culminant així una temporada de somni d’aquests jugadors que s’han classificat pel campionat estatal per la porta gran.

Per la seva banda, el femení aleví va disputar, per segona campanya consecutiva, les fases finals del Campionat de Catalulnya també al pavelló del Club Natació Sabadell. Amb una única derrota aquesta temporada, es plantaven a semifinals davant el CEV L’Hospitalet, un rival sòlid que ho va posar molt complicat. Les locals es van imposar en el cinquè set (3-2) i van accedir a la final contra el Voleibol Sant Just, guanyador davant el CV Esplugues (3-0). Les del Baix Llobregat es van emportar el primer parcial i tot i la gran reacció local en el segon (1-1), no van poder evitar la derrota final per 1-3. Malgrat la derrota, les noies van plantar cara a un gran rival.

Comentaris
To Top