Oci i cultura

Les guitarres més ‘hardcore’ del Vallès ompliran dissabte la Sala Breakout

Un concert de TANO! / CEDIDA

Com el punk, però més ràpid, més cru i més dur. Així es podria descriure el so del hardcore, un subgènere musical que va néixer a finals dels 70 per portar a l’extrem la proposta dels Sex Pistols o The Ramones. Aquest dissabte, a partir de les 20.30h, les guitarres furioses que i els tempos frenètics que caracteritzen aquest estil ompliran la Sala Breakout.

El local sabadellenc acull la primera edició de Sabbath Fest, una celebració dels grups vallesans que abracen el hardcore. Nunnery, Zombie Pujol i Zlatan seran els conjunts que defensaran el nom de la comarca, mentre que els gironins TANO! introduiran el punt forà i obriran a la ciutat la seva gira espanyola.

“Volem rebentar Sabadell”, adverteixen els organitzadors d’una festa que compta amb la participació de les entitats La Llançadora i Hardcore Hits Cancer. Aquesta darrera és una associació benèfica que busca combatre aquesta malaltia mitjançant esdeveniments de hardcore punk.

Per tal que pugueu fer-vos una idea de com sona la proposta del Sabbath Fest, aquí us deixem algunes cançons dels grups participants:

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Comentaris
To Top