Publicitat
Ciutat

Junts per Catalunya enceta la campanya electoral del 28-A amb la foto del cartell

L'equip de la candidatura municipal amb els cartells, a peu d'escala del Mercat Central / LLUÍS FRANCO

Aquest vespre Junts per Catalunya ha fet la tradicional enganxada de cartells de la campanya per les eleccions al Congrés de Diputats. Hi han estat presents gairebé la totalitat dels candidats a la llista a les eleccions municipals del 26 de maig, encapçalada per Lourdes Ciuró. L’acte s’ha fet davant la porta del Mercat Central, on hi ha hagut fotografia de grup amb els cartells a la mà.

La candidata a l’alcaldia, Lourdes Ciuró, s’ha referit a les eleccions generals i ha destacat que “són unes eleccions que momés ens plantegem amb una possibilitat, que és guanyar-les”. Ciuró ha dit que disposen d’un equip de primera amb unes propostes “molt potents” que aglutinen el 80% de la població de Catalunya.

L’alcaldable ha citat els darrers resultats del CIS que apunten que el 80% dels catalans opten per una República, i també  que el 80% dels catalans volen decidir el seu futur en un referèndum. També ha destacat un fet històric i és que tant els govern del PP com del PSOE, ha dit, “han promès molt però al final l’adjudicació pressupostària ha quedat molt lluny del que s’havia pressupostat”.

Publicitat

Ciuró s’ha referit als setze mil milions que aporta Catalunya a l’estat i que ” se’n van i no tornen, patim  dèficit per poder atendre com cal la nostra població”. Per aquesta raó, diu Ciuró,  el seu partit ho tindrà amb compte alhora d’investir ” a qui sembla que serà Pedro Sànchez”.

La candidata a l’alcaldia va deixar l’escó de diputada al Congrés per dedicar-se a aconseguir l’alcaldia de Sabadell. Ciuró diu que el repte és majúscul, i s’ha referit al moment viscut durant la campanya del 21-D, dient que “aquesta campanya és la segona part, ja veiem que no deixen fer campanya els processats i com el judici, ho és tot, menys un judici just”.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top