Esports

El Sabadell es planteja el partit contra el Lleida com el punt d’inflexió

Felipe Sanchón, que va marcar a Lleida, podria tornar a la convocatòria/Ll. Franco

L’aferrissada lluita per evitar el descens viurà un nou capítol aquest diumenge (17h) a la Creu Alta en un duel entre dos equips en crisi, però amb diferents objectius. El Sabadell vol donar un cop d’efecte que trenqui la seva pèssima trajectòria (11 jornades sense conèixer la victòria) i serveixi d’autèntic punt d’inflexió per sortir del pou mentre el Lleida Esportiu també arriba amb urgències després de 6 jornades sense guanyar (2 punts de 12) que han provocat una setmana moguda en la capital del Segre. El tècnic Joan Carles Oliva ha estat ratificat per la directiva després que anunciés la seva dimissió en cas de perdre contra l’Ejea, tal com va passar. El club creu en la reacció per enganxar-se de nou als llocs de playoff d’ascens.

El tècnic arlequinat Antonio Hidalgo s’agafa a la millora de l’equip a la segona part de Badalona. “Hem de donar continuïtat a les coses bones que vam fer i corregir les dolentes per aconseguir la recompensa. Jo crec moltíssim en aquest equip i hem de focalitzar tota l’energia en nosaltres mateixos”. Serà el seu debut a la banqueta de la Creu Alta juntament amb el sabadellenc Juvenal Edjogo. Té clar que “per guanyar al Lleida, un equip fet per estar a dalt, cal competir, córrer, màxima concentració, llegit bé el partit i saber patir quan arribin els moments difícils”.

A Badalona va utilitzar un sistema de tres centrals amb dos laterals profunds. Ara no vol avançar res. De totes maneres, va deixar entreveure el possible retorn de Felipe Sanchón a la convocatòria. “Durant la setmana ha entrenat amb una mica més de normalitat amb el grup. És una figura important al vestidor i el volem tenir a prop”. El principal dubte a l’onze sembla centrar-se al mig del camp entre tres homes per una plaça: Antonio Dominguez, Gato i Pol són els candidats.

El Lleida Esportiu, per la seva banda, vol tornar a entrar en la lluita del playoff després de perdre pistonada amb tres derrotes consecutives. El club ha reaccionat i en les últimes hores ha confirmat el fitxatge del migcampista ofensiu Alex Felip, un dels jugadors de l’Ontinyent que ha quedat lliure aquesta setmana. En canvi, el Sabadell no mou fitxa en aquest aspecte. Hidalgo va admetre que “ho estem valorant, però ara mateix és una situació difícil”.

Duels directes i triomf del Teruel

Aquesta 33a jornada de lliga ofereix dos duels directes en la zona de descens. Els aficionats arlequinats hauran d’estar atents el dissabte a dos fronts: el Conquense-València Mestalla (17 h) i l’Ejea-Hèrcules (19h). Ja en la jornada de diumenge, el matí juga el Peralada davant el Badalona (12 h). En sessió de tarda caldrà esperar uns minuts després que acabi el Sabadell-Lleida per conèixer el desenllaç del decisiu Alcoià-Castelló d’El Collao. L’últim implicat, el Teruel, té els tres punts assegurats perquè s’hauria d’enfrontar a l’Ontinyent i per tant es posarà amb 38 punts.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top