Publicitat
Ciutat

Els Mossos investiguen dues noves agressions sexuals a Sabadell

Una dona va ser agredida sexualment el passat dimecres al barri dels Merinals de Sabadell

D.S.

Els Mossos d’Esquadra investiguen dues agressions sexuals que han tingut lloc a Sabadell en els darrers dies. Segons ha pogut saber D.S. de fonts policials, els episodis s’haurien produït als barris dels Merinals i de Torre-romeu i no tindrien, en principi, cap relació entre ells ni tampoc, indiciàriament, amb els encausats per la violació múltiple de Sabadell.

Aquest diari ha pogut confirmar l’existència de les dues agressions sexuals a dues dones de fonts de la Policia Municipal i dels Mossos d’Esquadra. També ha pogut saber que en ambdós casos es van produir tocaments però no va culminar amb una penetració.

INÈDIT | La mare de la víctima de la violació múltiple: “No veig justícia”

En ple matí i als Merinals

El primer dels fets va tenir lloc el passat 10 d’abril, quan una dona va ser agredida sexualment al barri dels Merinals de Sabadell.  Un grup d’homes, d’origen magrebí, haurien agredit a la dona, propietària d’un bar del barri, just quan obria el seu negoci a primera hora del matí, segons apunten fonts de la Policia Municipal. De moment es desconeix el lloc concret en què es van produir els fets.

L’agressió va ser perpetrada per d’un grup d’individus que tindrien una relació directa amb la víctima perquè haurien provocat un episodi conflictiu la nit anterior a l’establiment. En aquest cas, els fets haurien tingut lloc a la via pública.

Després de patir l’agressió sexual, la dona va acudir pel seu propi peu a un CAP, després al servei d’atenció a la víctima de l’Ajuntament a Sant Fèlix i posteriorment va ser traslladada a l’hospital Parc Taulí, on se li va fer una inspecció.

Després a Torre-romeu

El dimarts 16 d’abril, una altra dona va patir una agressió sexual a Can Roqueta, al barri de Torre-romeu, també per part d’un home d’origen magrebí. En aquest cas, els fets no es van produir al carrer. En aquest cas, la víctima –de la qual se’n desconeixen més detalls– va ser atesa també seguint el protocol d’atenció de víctimes de l’Ajuntament.

Investigació oberta

Els Mossos d’Esquadra han obert diligències i han iniciat una investigació sobre ambdós fets. En el cas dels Merinals, encara no s’ha identificat ni detingut a cap individu, mentre que, segons ha pogut saber aquest diari, sí que s’ha identificat un individu com a autor de l’agressió de Torre-romeu.

En tot cas, tot apunta que les agressions sexuals no tindrien cap vinculació entre elles ni tampoc hi hauria cap vincle amb els investigats en llibertat per la violació múltiple de Sabadell del passat 3 de febrer. Tan és així que, segons ha sabut D.S., la víctima de l’agressió als Merinals va passar recentment per una roda de reconeixement als Jutjats de Sabadell en què van participar els investigats per la violació i aquests no van ser reconeguts com els autors dels fets.

Denúncia política

Les reaccions polítiques no es van fer esperar, i el cap de llista del PP a les municipals, Esteban Gesa, va denunciar la pressumpta agressió.

Després de les tres últimes agressions en pocs mesos, segur que la seguretat serà un dels temes centrals en la campanya a les municipals.

Publicitat
Comentaris
To Top