Publicitat
Eleccions municipals

Esteban Gesa: ‘26-M, el viratge necessari’

“Posar el focus en el ciutadà i no en la ideologia. Solucionar els problemes reals, quotidians i urgents”

Gesa, en una imatge d'arxiu / ÓSCAR ESPINOSA

[Per Esteban Gesa, candidat del Partit Popular]

Aviat es compliran quatre anys de l’arribada a l’alcaldia del govern actual format per quatre grups polítics: Unitat pel Canvi, ERC, Crida per Sabadell i Guanyem Sabadell. En un excés d’eufòria es van denominar a si mateixos el “govern del canvi”, i ens van parlar de transformació de la ciutat, d’obrir les portes del consistori a la gent, de participació ciutadana…

Quatre anys després és just dir que efectivament la ciutat ha sofert una transformació, un canvi evident. Sabadell s’ha convertit en una ciutat més bruta, més atrotinada, més trista i decadent. Amb una economia parada, on emprendre és una carrera d’obstacles. Amb un greu problema de mobilitat que no només no han resolt, sinó que han accentuat amb polítiques errònies. Una ciutat en la qual el seu cor viu d’esquena als seus barris. Un Sabadell sense opcions d’oci, que expulsa els seus joves a buscar-ho en ciutats pròximes. On l’ocupació il·legal de pisos particulars s’ha convertit en l’única política local per solucionar el problema de l’accés a l’habitatge.

Un govern que va començar obrint de bat a bat les portes de l’Ajuntament i ha acabat celebrant els plens a porta tancada perquè no volen escoltar les crítiques de la ciutadania.

Durant aquest mandat els esforços de l’equip de govern no han estat dirigits a millorar la vida dels sabadellencs, sinó a posar fins a l’última regidoria al servei de la causa independentista. Els ciutadans que respectem les lleis, la Constitució i la democràcia, que ens sentim catalans i espanyols i no volem desenganxar-nos de les nostres arrels, no existim per al nostre alcalde i els seus palmeros. Tan sols són dignes de la seva consideració aquells que envaeixen els nostres carrers amb llaços grocs, polititzant l’espai públic i expulsant-ne els que no ens sentim representats per la paranoia secessionista.

Aquest és el llegat de quatre anys de fracàs, un llegat del qual volen renegar ara alguns dels partits que han estat responsables de cada error comès, de cada mala decisió presa. Però Sabadell té memòria i el 26 de maig els sabadellencs tenim l’oportunitat de canviar el rumb de la nostra ciutat, d’encendre de nou els motors i accelerar per portar-la a la destinació que es mereix. Sabadell és una ciutat plural, diversa, amb un potencial extraordinari. Només necessita bons gestors, que treballin per a tots els ciutadans i no només per als qui els voten.

Des del Partit Popular volem ser partícips d’aquest viatge i traçar la ruta correcta: potenciar l’economia; abaixar taxes i impostos; realitzar un pla efectiu de millora i manteniment dels seus carrers, parcs i jardins; plantejar solucions d’obertura de locals d’oci; dotar la Policia Municipal dels recursos necessaris per crear una societat segura; i dissenyar noves polítiques d’habitatge públic.

En definitiva, posar el focus en el ciutadà i no en la ideologia. Solucionar els problemes reals, quotidians i urgents. Aquest és el camí, per recórrer-lo només hem de donar el viratge necessari amb el nostre primer pas.

Publicitat
Comentaris
To Top