Publicitat
Ciutat

La sabadellenca Mar Fayos estrena una cançó d’amor ambientada a Nova York per celebrar Sant Jordi

Fayos, en una imatge d'arxiu / LLUÍS FRANCO

La cantant sabadellenca Mar Fayos publicarà aquest 23 d’abril ‘A los pies de Nueva York’, una cançó romàntica inspirada en la primera visita que va fer a la ciutat que mai dorm i li recorda a una persona especial. La lletra està escrita en castellà i Fayos la va compondre la tardor passada al Berklee College of Music de Boston (Estats Units), que ha produït el vídeo del ‘single’.

En un comunicat, Fayos explica que ‘A los pies de Nueva York’ barreja “elements de la música francesa, l’era daurada del jazz vocal i l’energia dels musicals de Broadway”. La peça explica que l’amor aguditza els sentits, i parla de les olors, sons i imatges que “em recorden a tu, als teus somnis, i il·lusions, i a les teves atencions”. I acaba dient que “si algun dia tornes i em petoneges entre els teus braços, tot Nova York tornarà a tenir gust de tu”.

El nou treball musical de Mar Fayos està arranjat pel granadí Pedro Osuna i compta amb la participació d’altres artistes. La cançó s’ha donat a conèixer en el canal de YouTube del Berklee College of Music, amb més de vuit-cents mil subscriptors, i on Fayos s’acaba de graduar.

Publicitat
Comentaris
To Top