Publicitat
Ciutat

Raül Romeva felicita les jugadores del CN Sabadell des de Soto del Real

El triomf de les jugadores del CN Sabadell a la final de la Copa d’Europa de Waterpolo s’ha colat entre les reixes de la presó de Soto del Real, gràcies a una entrevista en directe de NacióDigital. A la victòria sabadellenca s’hi ha referit l’exconseller d’Afers Exteriors de la Generalitat, Raül Romeva, a preguntes del tinent d’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez

Fernàndez ha participat a l’entrevista, oberta als lectors, a través d’Interneta i Romeva li ha enviat una abraçada i l’ha recordat com un “amic de tota la vida”. A la videoconferència, que s’ha emès aquest dilluns a la tarda, també hi ha participat l’exvicepresident català, Oriol Junqueras, pres com Raül Romeva a Soto del Real. L’última a participar a l’entrevista ha estat la castellarenca Elisenda Alamany, que ha demanat als presos una recomanació de llibre per Sant Jordi.

“No la vaig poder veure, perquè no la van retransmetre en les hores en què la podria haver vist, però sé el resultat, i envio una felicitació enorme al David Palma, l’entrenador; pel Club, pel Claudi [Martí] i per totes les noies, que van reiterar un cop més aquesta excel·lència que tenen esportivament”, ha dit Romeva. L’exconseller és un reconegut nedador i aficionat als esports d’aigua. De fet, durant el temps que va estar empresonat a Lledoners (Barcelona), va organitzar amb l’ajuda del seu entrenador, un curs de natació per als presos.

Publicitat
Comentaris
To Top