ESPORTS

El CN Sabadell guanya la cinquena Copa d’Europa imposant-se a l’Olimpiacos

El Club Natació Sabadell aixeca la cinquena Copa d’Europa després de superar l’Olympiakos (13-11)

La foto de les campiones amb la Copa d'Europa / Victòria Rovira

L’Astralpool Sabadell es proclama campió d’Europa per cinquena vegada, la quarta a Can Llong, després de superar a l’Olympiakos amb una remuntada històrica (13-11).

Partit històric. El Club Natació arribava a la cita després d’un camí immaculat. Les jugadores de David Palma, però, s’han trobat amb un os molt complicat de rosegar: setze minuts i l’electrònic reflectia un 6 a 6. A l’inici del tercer període els nervis s’han apoderat a un equip i l’altre, fet que s’ha vist un quart on les defenses han superat als atacs a diferència dels primers setze minuts (8-9). S’arribava a l’últim període on s’ha vist les dues cares de la moneda: durant els primers cinc minuts, l’Olympiakos ha situat el 8 a 11 i feia pràcticament impossible la remuntada. Amb el suport de més de 1000 persones entregades en cos i ànima, el Club Natació Sabadell ha estat capaç, primer d’igualar l’encontre, i després capgirar-lo per acabar aixecant la cinquena Copa d’Europa per 13 a 11.

Publicitat
Comentaris
To Top