Ciutat

Mabel Rodríguez (Front Republicà): “La sobirania que vam demostrar l’1-O no la podem deixar perdre”

Mabel Rodríguez en un moment de l'acte / Victòria Rovira

La candidatura Front Republicà ha omplert el Casal Pere Quart en la presentació de la seva llista per les eleccions generals d’aquest diumenge 28 d’abril. A l’acte hi han participat diversos candidats a les llistes per Barcelona com els sabadellencs Mabel Rodríguez, número dos, Guillem Fuster, número tres, i Enric Pineda, setè. A més també hi ha participat Roger Español, que va cinquè a la llista per Barcelona. No hi ha assitit, però, el número 1 a la llista de la província, Albano Dante Fachín.

L’acte s’ha centrat en defensar que la llista Front Republicà és la que garanteix la defensa del mandat que va sortir de l’1 d’octubre i les mobilitzacions que es van fer posteriorment, com la del 3 del mateix mes. Segons Mabel Rodríguez, “la sobirania que es va demostrar aquell 1-O no es pot deixar perdre”. La candidata sabadellenca també ha assegurat que “no es pot regalar aquesta sobirania als polítics que la canviaran per quatre molles”. A més, ha assegurat que no es conformaran amb aquestes “quatre molles”.

El número 3, Guillem Fuster, ha assegurat no aniran a Madrid a demanar un “referèndum pactat” ja que Catalunya “ja és un país autodeterminat”. Fuster ha assegurat que només falta “la conclusió final” d’aquesta autodeterminació.

El també sabadellenc Enric Pineda, que també és coordinador general del partit Pirates, ha assegurat que Front Republicà posa tres línies vermelles molt clares: “No als presos polítics i exiliats, no al 155 i el 135, i sí a l’autodeterminació”.

L’acte, ple fins la bandera, ha acabat amb una cançó, com també havia començat, interpretada per Roger Español.

Comentaris
To Top