Publicitat
Diners

La marca d’ulleres Thunder obre una òptica ‘low cost’ a Sabadell

Les fundadores de Thunder, Amaia Uceda i Miriam Lao a la botiga de Sabadell / LLUÍS FRANCO

L’start-up Thunder Glasses ha triat Sabadell per obrir la seva primera òptica física. La botiga, que està situada al número 84 de la ronda Ponent, disposa de 120 metres quadrats on s’exposen més de 1.500 models d’ulleres. La terrassenca de 37 anys Miriam Lao va fundar el 2016 aquesta empresa com una marca d’ulleres de sol a preus assequibles. La venda era només a través d’Internet. Es tractava de models basats amb la filosofia No limits, dissenyats per Amaia Uceda.

Malgrat que la trajectòria de Thunder era ascende nt, la directora executiva va comprovar que “era un producte molt estacional”. Per aquest motiu, van decidir fer un pas més i crear una òptica física. En tot cas, per a Lao no era cap repte, ja que forma part d’una família d’òptics.

L’1 de març va obrir la botiga a Sabadell, i es tracta d’una òptica low cost. Lao defensa que “són ulleres assequibles per a tothom” i recorda que “la gent no porta ulleres perquè sigui un caprici, sinó perquè les necessita”. Thunder ofereix ulleres graduades monofocals des de 20 euros i ulleres progressives des de 89 euros. Tots els models tenen dos anys de garantia i les progressives tenen sis mesos d’adaptació

El secret de la baixada dels preus resideix en la reducció dels marges. “El sector està molt monopolitzat i les òptiques tenen uns marges estratosfèrics”, destaca la directora executiva de l’start-up, que defensa que les ulleres Thunder tenen la mateixa qualitat que qualsevol marca. Això sí, el disseny és propi i les elaboren amb proveïdor belga.

Efecte boca-orella

La valoració del mes i mig d’obertura és “molt positiu”. En aquest temps han facturat 20.000 euros. Malgrat que la ronda Ponent no és un indret de pas de vianants, l’efecte boca-orella ha estat clau per assolir l’èxit inicial. Recentment, s’ha incorporat el seu germà gran, Joan Lao, com a inversor. Amb aquesta aportació, Thunder té previst una nova òptica a Barcelona per donar servei als clients de la capital catalana. El futur d’aquesta start-up dependrà de la consolidació d’aquests dos establiments.

Publicitat
Comentaris
To Top