CARTES AL DIRECTOR

Lamentable sortida Sud

El punt que denuncia el lector Saborido / GOOGLE MAPS

Joan Saborido

Des de fa alguns mesos s’estan acumulant deixalles de tota mena a la sortida Sud de Sabadell, anant cap a Bellaterra, abans d’arribar a l’autopista a ma esquerra. Es ben trist que seguim tenint entre nosaltres a gent que prefereix fer abocaments a peu de carretera, enlloc d’utilitzar l’eficient servei de la Deixalleria; però dit això, l’Ajuntament hauria de vetllar per tal de que aquests abocaments il.legals i incívics no s’acumulessin i sobre tot en un lloc tant visible dels accessos a la ciutat.

Aquest cop la solució és fàcil i barata: unes poques hores de retro i camió. Demano doncs que es faci una neteja a fons d’aquell indret. Els que hi passem sovint ho agraïrem i els que ens visiten no s’enduran aquesta sensació de deixadesa que dona la ciutat en espais com aquest.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top