CARTES AL DIRECTOR

Lamentable sortida Sud

El punt que denuncia el lector Saborido / GOOGLE MAPS

 Des de fa alguns mesos s’estan acumulant deixalles de tota mena a la sortida Sud de Sabadell, anant cap a Bellaterra, abans d’arribar a l’autopista a ma esquerra. Es ben trist que seguim tenint entre nosaltres a gent que prefereix fer abocaments a peu de carretera, enlloc d’utilitzar l’eficient servei de la Deixalleria; però dit això, l’Ajuntament hauria de vetllar per tal de que aquests abocaments il.legals i incívics no s’acumulessin i sobre tot en un lloc tant visible dels accessos a la ciutat.

Aquest cop la solució és fàcil i barata: unes poques hores de retro i camió. Demano doncs que es faci una neteja a fons d’aquell indret. Els que hi passem sovint ho agraïrem i els que ens visiten no s’enduran aquesta sensació de deixadesa que dona la ciutat en espais com aquest.

Joan Saborido

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top