Ciutat

Tota la informació de les eleccions generals del 28A a Sabadell

Tant els sabadellencs que participen a les llistes electorals com els candidats a l’alcaldia de Sabadell estan passant per les urnes d’aquestes eleccions espanyoles. Recollim a continuació els diferents moments de votació.

L’alcaldable de Guanyem Sabadell, Marisol Martínez, ha estat una de les últimes persones a votar, a l’IES La Serra de Torre-romeu.

Martínez, votant aquest 28A / CEDIDA

La participació en aquestes eleccions generals va camí de marcar un rècord històric.

A les 18h, la participació puja fins al 66,42%

L’alcalde de Sabadell i candidat de la Crida a les municipals, Maties Serracant, ha votat aquest migdia a l’escola Industrial.

El primer tinent d’alcalde i candidat de Sabadell en Comú, Joan Berlanga, ha votat al CEIP Teresa Claramunt aquest migdia.

El regidor de Salut i alcaldable d’Ara Sabadell, Ramon Vidal, ha votat a l’escola Immaculada de les Termes.

A les 14 h, la participació a Sabadell ha estat del 44,58%, onze punts més que en les últimes generals, el 2016.

La participació arriba al 44,61% a les 14.00h

A les 12.30 h Joan Mena ha votat als Salesians. El número 5 d’En Comú Podem ho ha fet després d’esperar pràcticament mitja hora a la cua perquè, com en la majoria de centres de votació, l’afluència de persones és força elevada.

Joan Mena (En Comú Podem): “Hem de sortir a votar més amor que no pas odi”

Des de Ciutadans, el candidat número 22, Ramón García, ha dipositat els seus vots al Congrés i al Senat a les 11.30 h a l’IES Pau Vila del barri de Gràcia.

Ramón García (Cs): “Tenim confiança plena en els resultats”

El número 6 del PSC per Barcelona, Francisco Aranda, ha votat a les 11 h a l’escola Pau Casals de la Concòrdia acompanyat de l’alcaldable socialista Marta Farrés.

Francisco Aranda (PSC): “Avui ningú es pot quedar a casa”

Pràcticament a les 11 h també ha votat el republicà Juli Fernàndez, que aquest 26 de maig aspira a revalidar l’alcaldia sabadellenca. Ha votat a l’Escola Industrial.

A les 11 h ha votat la candidata a les eleccions municipals de Podem Sabadell, Marta Morell. Ho ha fet a l’escola Ferran Casablancas de la Concòrdia.

Pràcticament a la mateixa hora que el republicà ha votat l’alcaldable de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró, al campus local de l’Autònoma, on fa d’apoderada de Junts per Catalunya.

A les 10.30 h ha votat el número 2 d’ERCGabriel Rufián, a l’escola Ribatallada, a la Creu Alta.

Gabriel Rufián (ERC): “Ni la por ni les amenaces podran amb la persistència i la il·lusió”

Els més matiners han estat els números 2 i 7 del Front Republicà, Mabel Rodríguez i Enric Pineda, que han votat al campus de la UAB de Sabadell a les 10 h. A les 11 h ha votat el número 3 de la llista, Guillem Fuster.

Mabel Rodríguez (Front Republicà): “Fer una crida a l’abstenció no és democràcia”

Guillem Fuster, votant a l’Estruch / VICTÒRIA ROVIRA

Comentaris
To Top